Energijski program-01-logo

Angelska terapija

angelska-terapijaAngelski reading

So sporočila s pomočjo angelskih kart, s katerim vam osvetlim ljubeča sporočila vaših angelov in ostalih svetlobnih bitij. Ko v življenju pridete do točke, ko ne veste kam in kako naprej se lahko obrnete na pomoč angelov v obliki ljubečih nasvetov. Sami pa se nato odločite, kaj boste s tem nasvetom naredili oz. kako ga boste v življenju uporabili.

Masaža hrbta z rezanjem eteričnih vezi s pomočjo nadangela Mihaela in Rafaela

Eterična vez je naša energetska oz. nevidna povezava z pokojnimi, kot še živečimi ljudmi. Kaže se v obliki pogoste utrujenosti, bolečinah v vratu in prsih, po končanem razmerju ali žalovanju za pokojno osebo, ki je ne morete preboleti, lahko tudi neprestanem občutku krivde, jeze ali zamere ... Ko je ta vez enkrat pretrgana postane življenje posameznika bolj uravnoteženo, bolj mirno, prav tako se izboljša tudi samo fizično stanje.

Rezanje eteričnih vezi izvajam v obliki masaže hrbta, kot tehniko za popolno sprostitev oz. pripravo vašega telesa in duha, pri tem pa prosim za pomoč nadangela Mihaela, ki vezi prereže in nadangela Rafaela, ki zdravi.

Meditacija z rezanjem eteričnih vezi s pomočjo nadangela Mihaela in Rafaela

Meditacija je še en oz. drug način popolne sprostitve in priprave vašega telesa in duha, ob kateri ravno tako prosim za pomoč nadangela Mihaela in nadangela Rafaela.

 

Knjiga gostov

Povejte nam vaše mnenje, kritike, pohvale, ...

Vpis v knjigo »

Darilni bon

Ste brez ideje za darilo?
Podarite darilni bon za razvajanje!

Več »

Pridružite se mi

Prijava na e-novice:

Želite prejemati obvestila in novice o novostih, akcijah, razstavah, ...
Kliknite tukaj »

Studio Tanti:

Nataša Lombar Peternel s.p.
Žabnica 47
4209 Žabnica

Telefon: 041 811 551

E-pošta: studio.tanti@gmail.com

Delovni čas:

pon. do pet:   8-21h Po naročilu
sobota:   Po dogovoru
ned., prazniki:   Zaprto