klasicne-energijske-masaze-tanti-01-logo

Klasične masaže

klasicne-masazeMasaže vseh vrst odpravljajo stres, pomirjajo in sproščajo, dajejo novo energijo in pomagajo pri regeneraciji mišic po naporni telesni aktivnosti. Prav tako odpravljajo glavobole in napetosti iz hrbtenice. Drugi pozitivni učinki so še: lažje dihanje, povečano izločanje odpadnih in strupenih snovi iz telesa, boljša prožnost kože ter izboljšano delovanje notranjih organov.

 


Zlata masaža

Zlata masaža je masaža s posebnimi sprostitvenimi tehnikami, z uporabo naravnega olja na osnovi šipka in vsebuje delce 24karatnega zlata. Olju je dodano tudi sončnično olje in ekstrakt rožmarina .
Zaradi hranilnih sestavin postane koža svilnato mehka in dobi lep sijaj. Spodbudi se obnova in rast kožnih celic. Zlato pozitivno vpliva na čvrstost in elastičnost kože, spodbuja njeno prekrvavitev in vzpostavlja zaščito pred zunanjimi stresnimi dejavniki, ki povzročajo staranje kože. Masaža dvigne življenjsko energijo, daje moč in vpliva na dobro počutje.
60 min= 45 eur

 

Masaža Vanilija 

Masaža z masko "MLEKO IN MED " s harmoničnim vonjem vanilije zaradi vsebnosti edinstvenih naravnih sestavin deluje kot "čudežni eliksir" življenja in mladosti. Z močjo dodanega matičnega mlečka, ki je neprecenljiv pri podpori celotnega imunskega sistema, hranljiva maska pripomore k ohranjanju vitalnosti in elastičnosti kože. Ta je že po prvi uporabi na pogled popolnoma prenovljena in napeta, na otip nežna, gladka in mladostno sveža.
60 min= 47 eur

Čokoladna masaža

Masaža s čokoladno kremno masko, ki vsebuje različna rastlinska masla, kakao in belo čokolado. Odlična za sprostitev in svežino telesa ter duha, in učinkovita za krepitev naravne zaščite kože pred staranjem.
60 min = 47 eur

Tuina masaža - celo telo

Kraljica vseh masaž. Združuje tehnike klasične ročne masaže, refleksne masaže dlani in stopal, shiatsu masaže, masaže obraza, relaksacijske masaže, anticelulitne masaže, športne masaže in tradicionalne tehnike kitajskega zdravljenja.
70 min = 55 eur

Energijska masaža Tanti »

Klasična masaža - celo telo

Klasična ali švedska masaža zajema masažo celega telesa. Z uporabo različnih masažnih prijemov in tehnik vzbudimo ugodje in sprostitev. Pri klasični masaži izboljšamo splošno počutje, krvni obtok, živčni sistem ter vplivamo na duševno počutje.
50 min = 40 eur

Klasična, tuina in individualna masaža hrbta

30 min = 30 eur

 

 

Terapija hrbta : biospectrum + masaža hrbta

 

30 min terapije s biospectrumom (elektromagnetno delovanje s toploto) in 30 min individualne masaže.1h= 45 eur

 

Antistresna masaža

Zajema masažo obraza, lasišča in celega telesa, poudarek pa je predvsem na sproščanju. Z uporabo eteričnih olj in tehniko mehkega masiranja vzbujamo blagodejen in sproščujoč učinek na telo in duha.
50 min = 40 eur

Anticelulitna masaža

Pri anticelulitni masaži se uporablja posebna masažna krema proti celulitu kozmetike Afrodita ter zajema masažo nog, stegen in/ali trebuha. Pri masiranju zmanjšujemo tudi utrujenost in občutek oteklih, težkih nog. Ob večkratni masaži vplivamo na zmanjšano pojavnost celulita, povečano napetost kože ter povečano razgradnjo maščob v maščobnih celicah.
40min = 35 eur

 

Refleksna masaža stopal

Energetska masaža, ki temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na določeno točko na stopalih in da se s pritiskanjem na te točke lahko sprosti in uravnovesi celo telo.
35 eur

 

Hot stone- masaža z vročimi kamni

Sprostitvena masaža s pomočjo vročih kamnov.
50 min= 50  eur

 

Hitra masaža- FAST MASSAGE

Hitra masaža je prilagojena tistim, ki jim zmanjkuje časa zase. Traja samo 15 minut in je prilagojena posamezniku.
Masira se samo najbolj obremenjen ali boleč del.
Vsak lahko prizna, da si lahko vzame 15 minut časa
in intenzivna masaža vratu ali križa.
Vas popolnoma prenovi, sprosti in Vam vrne energijo za nadaljne aktivnosti.

Cena 15 minutne masaže je  15 eur.

 

Energijske masaže TANTI

energijske-masaze-tantiVsakogar od nas obnaša določena energija in od te energije so odvisni naši rezultati. Utrujenost, živčnost, jeza, žalost, obup, brezizhodna situacija, bolezen, problemi v partnerstvu, slabo finančno stanje ... - vse to so rezultati negativne energije. Kako izboljšati svojo energijo in s tem svoje življenje?

Nadaljuj z branjem »

"Masaža telesa ima toliko pozitivnih učinkov na telo, da bi jo zdravniki morali predpisovati na recept. A Natašina energetska masaža je še enkrat več. Masaža in odprava podzavestnih blokad v enem. Ko se odločiš, da želiš odstraniti, kar te moti okoli sebe, torej se odločiš spremeniti sebe, je uspeh 100% zagotovljen." 

Več mnenj iz knjige gostov »

 

Knjiga gostov

Povejte nam vaše mnenje, kritike, pohvale, ...

Vpis v knjigo »

Darilni bon

Ste brez ideje za darilo?
Podarite darilni bon za razvajanje!

Več »

Pridružite se mi

Prijava na e-novice:

Želite prejemati obvestila in novice o novostih, akcijah, razstavah, ...
Kliknite tukaj »

Studio Tanti:

Nataša Lombar Peternel s.p.
Žabnica 47
4209 Žabnica

Telefon: 041 811 551

E-pošta: studio.tanti@gmail.com

Delovni čas:

pon. do pet:   8-21h Po naročilu
sobota:   Po dogovoru
ned., prazniki:   Zaprto