klasicne-energijske-masaze-tanti-01-logo

Klasične masaže

klasicne-masazeMasaže vseh vrst odpravljajo stres, pomirjajo in sproščajo, dajejo novo energijo in pomagajo pri regeneraciji mišic po naporni telesni aktivnosti. Prav tako odpravljajo glavobole in napetosti iz hrbtenice. Drugi pozitivni učinki so še: lažje dihanje, povečano izločanje odpadnih in strupenih snovi iz telesa, boljša prožnost kože ter izboljšano delovanje notranjih organov.

Nadaljuj z branjem »

Energijske masaže TANTI

energijske-masaze-tantiVsakogar od nas obnaša določena energija in od te energije so odvisni naši rezultati. Utrujenost, živčnost, jeza, žalost, obup, brezizhodna situacija, bolezen, problemi v partnerstvu, slabo finančno stanje ... - vse to so rezultati negativne energije. Kako izboljšati svojo energijo in s tem svoje življenje?

Nadaljuj z branjem »

"Masaža telesa ima toliko pozitivnih učinkov na telo, da bi jo zdravniki morali predpisovati na recept. A Natašina energetska masaža je še enkrat več. Masaža in odprava podzavestnih blokad v enem. Ko se odločiš, da želiš odstraniti, kar te moti okoli sebe, torej se odločiš spremeniti sebe, je uspeh 100% zagotovljen." 

Več mnenj iz knjige gostov »

 

Knjiga gostov

Povejte nam vaše mnenje, kritike, pohvale, ...

Vpis v knjigo »

Darilni bon

Ste brez ideje za darilo?
Podarite darilni bon za razvajanje!

Več »

Pridružite se mi

Prijava na e-novice:

Želite prejemati obvestila in novice o novostih, akcijah, razstavah, ...
Kliknite tukaj »

Studio Tanti:

Nataša Lombar Peternel s.p.
Ulica Juleta Gabrovška 13
4000 Kranj

Telefon: 041 811 551

E-pošta: studio.tanti@gmail.com

Delovni čas:

pon. do pet:   8-21h Po naročilu
sobota:   Po dogovoru
ned., prazniki:   Zaprto