Energijski program-01-logo

Energijske voščilnice

energijske-voscilniceEnergijske voščilnice niso navadne voščilnice saj gre za reprodukcijo unikatnih energijskih slik, ki so narejene v povezavi z ekstra energijo, tako da tudi same voščilnice sevajo močno pozitivno energijo. Primerne so za vse priložnosti. Osebi kateri nameravate poslati ali podariti energijsko voščilnico, boste poleg osebnih želja dejansko poslali močno podporno sporočilo oz. pozitivno energijo.

Sporočila lahko izbirate iz področij kreativnosti, partnerstva in zdravja. Katero sporočilo je za vašo izbrano osebo najbolj primerno presodite sami ali pa izberite sliko, ki vas najbolj pritegne. Verjemite, da je vse z namenom, zato bo sporočilo zagotovo pravo, saj v življenju ni naključij, ker je vse energija. In kaj več bi si lahko še želeli, kot da Vam ljubi oz. posebni osebi namenite veliko pozitivne energije.

Dimenzije energijskih voščilnic so 155x110 mm (VxŠ-zaprt format) in so pregibne. Ogled in nakup energijskih voščilnic je možen v Studiu Tanti, naročite jih lahko tudi preko tel. 041 811 551 ali e-pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Izbirate lahko med spodnjimi voščilnicami:

voscilnica_01 voscilnica_02 voscilnica_03

voscilnica_04 voscilnica_05 voscilnica_06

voscilnica_07 voscilnica_08 voscilnica_09

voscilnica_10 voscilnica_11 voscilnica_12

voscilnica_13 voscilnica_14 voscilnica_15

 

"Navdihujoča razstava, polna pozitivnih energij. Želim ti, da bi se energija, ki se pretaka v tvojih navdihih, pretakala skozi srca vseh, ki jih srečaš na poti. Da bi čimvečim pomagala odpirati blokade in jih ozaveščati, kdo smo v našem bistvu. Vse lepo ..." 

Več mnenj iz knjige gostov »

 

Knjiga gostov

Povejte nam vaše mnenje, kritike, pohvale, ...

Vpis v knjigo »

Darilni bon

Ste brez ideje za darilo?
Podarite darilni bon za razvajanje!

Več »

Pridružite se mi

Prijava na e-novice:

Želite prejemati obvestila in novice o novostih, akcijah, razstavah, ...
Kliknite tukaj »

Studio Tanti:

Nataša Lombar Peternel s.p.
Žabnica 47
4209 Žabnica

Telefon: 041 811 551

E-pošta: studio.tanti@gmail.com

Delovni čas:

pon. do pet:   8-21h Po naročilu
sobota:   Po dogovoru
ned., prazniki:   Zaprto