top-img-all-01-logo

  • Domov
  • Novice
  • Razstava energijskih slik by Tanti "Raj ni kraj, ampak stanje"

Razstava energijskih slik by Tanti "Raj ni kraj, ampak stanje"

SRČNO VABLJENI NA 10. SAMOSTOJNO RAZSTAVO ENERGIJSKIH SLIK BY TANTI, z naslovom "RAJ NI KRAJ, AMPAK STANJE", ki bo 9. in 10.6.2018 v Kavarni Piškotek (v Medregeneracijskem centru Kranj, Cesta Talcev 7). V tem času bo v kavarni prav posebna ponudba veganskih tortic in kavic "Tanti", tako da bo druženje še slajše.
Kavarna Piškotek je odprta od 9h do 20h in v tem času bom prisotna oba dneva, tako da vabljeni kadarkoli. Zelo zelo bom vesela vsakega izmed vas in upam, da se vidimo v čimvečjem številu.


Bliža se 10.6., to je zame prav poseben datum. Pred sedmimi leti sem namreč na ta dan ustvarila svojo prvo energijsko sliko. Takrat sem ob vsakodnevnih energijskih treningih začutila željo, da močen pretok energije ne uporabljam samo za masaže, ampak tudi za kreacijo energijskih slik, ki s svojo vibracijo izžarevajo čisto pozitivo.
V teh sedmih letih sem svoje kreacije pokazala na devetih samostojnih razstavah v Ljubljani, Škofji Loki, Šenčurju, Lescah in Kamniku, sodelovala sem tudi na skupni razstavi umetnikov Jona art v Ljubljani.
Nekajkrat sem za kar precej časa odložila barve in čopiče v kot, v tem času veliko delala na sebi- kar se tudi vidi na slikah, ki so nastale za pavzami, saj je bil stil drugačen, kot pred tem. 
Zadnje leto me veliko ljudi sprašuje,kdaj bom zopet razstavljala in kar nekako nisem našla ustreznega termina. Zdaj pa je pravi čas, da vas za 7 čarobnih let ustvarjanja zopet povabim na druženje v svet prijetnih energij. 
SRČNO VABLJENI NA 10. SAMOSTOJNO RAZSTAVO ENERGIJSKIH SLIK BY TANTI, z naslovom "RAJ NI KRAJ, AMPAK STANJE".
Objem in nasmeh, Nataša - Tanti 





****RAZSTAVA JE PODALJŠANA DO 12.6.2018****






***DEL RAZSTAVE OSTAJA DO KONCA JULIJA***

Knjiga gostov

Povejte nam vaše mnenje, kritike, pohvale, ...

Vpis v knjigo »

Darilni bon

Ste brez ideje za darilo?
Podarite darilni bon za razvajanje!

Več »

Pridružite se mi

Prijava na e-novice:

Želite prejemati obvestila in novice o novostih, akcijah, razstavah, ...
Kliknite tukaj »

Studio Tanti:

Nataša Lombar Peternel s.p.
Žabnica 47
4209 Žabnica

Telefon: 041 811 551

E-pošta: studio.tanti@gmail.com

Delovni čas:

pon. do pet:   8-21h Po naročilu
sobota:   Po dogovoru
ned., prazniki:   Zaprto